Kurser i Holy Fire Reiki

 

 

 

 Vill du öppna upp och utveckla din förmåga att ge healing till dig själv och andra? Känner du att du vill utveckla din intuition? Då är kurser i Reiki något för dig!

 

Aktuella kurser och datum:

 

Usui Holy Fire Reiki steg 1. 5-6 oktober 2019. 

 

Usui Holy Fire Reiki steg 2. 26-27 oktober 2019.

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Bokning

 

Anmälan görs till Carina via mail eller tel. När du fått en bekräftelse att du har kommit med på kursen betalar du in kursavgiften på  angivet bankgiro för CarTobs Friskvård.

Vid avbokning senare än en vecka innan kursstart debiteras hela kostnaden.

 

 

 Varmt välkommen!

 

                              

______________________________________________

Reiki, en friskvårdsmetod i naturligt helande! 

Holy Fire Reiki är en form av den traditionella Usui Reiki som introducerats av William Lee Rand vid ICRT ( International Centre for Reiki Training) se www.reiki.org

Holy Fire skapar helhet genom rening, helande och vägledning utifrån den högsta dimensionens energi. Holy har inget med religion att göra utan kan härledas till ordet hel/whole, fullständig eller helhet.

 

Steg 1: Två dagar

 

Det här är grundkursen där du öppnar upp och utvecklar din förmåga att ge Reikibehandling till dig själv och andra. Kursen innehåller grunderna i Holy Fire Reiki, intuitionsövningar, Reikis historia, hur du gör kroppsbehandlingar m.m.

 

Förkunskaper: Inga, men bra om man har provat på en Reikibehandling innan.

Kursavgift: 2300 kr inklusive kursmanual och diplom.

 

 

Steg 2: Två dagar

Fortsättningskursen där du utvecklar dina förmågor på en högre energinivå. Kursen baseras på dina kunskaper från steg 1 men innehåller nya tekniker och metoder för att ge Reiki på distans.

 

Förkunskaper: Steg 1/ grundkurs.

Kursavgift: 2700kr inklusive kursmanual och diplom.

 

 

 

Steg 3: Tre dagar

Den kompletta utbildningen till att bli Reiki master/lärare tillsammans med ART (Advanced Reiki Training). Denna utbildning är för dig som vill ta steget till att bli Reikimaster/lärare eller för din egna personliga och andliga utveckling. Den passar även för dig som redan är Reikimaster men vill utveckla dig och dina kurser med Holy Fire energin. Kursen innehåller många praktiska moment tillsammans med invigning i den helande Holy Fire energin och mastergraden. Efter kursen har du möjlighet och förutsättningarna att lära ut Holy Fire Reiki på alla nivåer. 

Välkommen till en djupt helande och vägledande kurs!

 

Förkunskaper: Reiki 2 (ej distanskurser). Maila eller skicka kopia på diplom från Reiki 1 och 2 om du har gått dessa hos någon annan Reikimaster. 

Kursavgift: 6000 kr inklusive kursmanual och diplom.