Holy Fire Reiki

 

 

Rei betyder universell och Ki betyder livsenergi, man säger att Reiki är den universella livsenergin. Denna livsenergi finns och strömmar genom allt levande.

Reiki är en energimetod som ursprungligen kommer från Japan och den ger avslappning, stressreducering  samt balanserar energiflödet i kroppen. Reiki hjälper även till att öka sin medvetenhet om den egna kroppen och vad den behöver. En ökad självkännedom leder till att kroppens självläkande förmåga stärks. En reikiutövare är endast en kanal för den universella livsenergin och använder inte sin egen energi vid behandlingar. 

Holy Fire Reiki är en form av den traditionella Usui Reiki som introducerats av William Lee Rand vid ICRT ( International Centre for Reiki Training) se www.reiki.org

Holy Fire skapar helhet genom rening, helande och vägledning utifrån den högsta dimensionens energi. Holy har inget med religion att göra utan kan härledas till ordet hel/whole, fullständig eller helhet.

Reikibehandling:

Vid en behandling är du fullt påklädd och ligger på en bänk i ett lugnt rum med avslappnade musik. Jag lägger därefter mina händer på utvalda positioner på kroppen. Under en behandling kan spänningar, känslor och minnen (medvetna och omedvetna) lösas upp och komma till ytan. Detta kan hjälpa till att öka din medvetenhet om den egna kroppen och vad den behöver för att läka. En behandling som bidrar bland annat till skön avslappning, stressreducerande, helande och balanserar och förstärker din livsenergi. Behandlingen avslutas alltid med ett samtal där vi delar tankar och upplevelser och hur vi går vidare.

Tid: 75 min inklusive samtal. Pris:500kr.

 


Reikibehandling på distans ( bokas via tel/mail)

Vid behandling på distans tar du emot Reikienergin där du befinner dig. En kraftfull energiöverföring som fungerar precis som en kontaktbehandling. För att boka en distansbehandling vill jag att du först kommer på en fysisk Reikibehandling för att du ska få känna hur en behandling går till samt att vi får möjlighet att samtala om din upplevelse. Behandlingen avslutas med ett samtal via telefon.

Tid: 45 min inklusive samtal. Pris: 300kr. 

 

Kombinerad Taktil massage och Reikibehandling

En behandling som är lugnade och djupt avslappnade. Den taktila massagens lugna och varma strykningar tillsammans med den förlösande energin från Reiki. En behandling för dig som vill uppnå fullständig avslappning och harmoni mellan kropp, själ och intellekt samt få en djupare förståelse och medvetenhet om den egna kroppen behov.  Tid: 75min. Pris:650kr

Presentkort finns att köpa hos oss!

Medlem i Förenade Reikiförbundet                                     

Carinas utbildningar är:

Reiki I, II, avancerad Reiki ART 3 samt Holy Fire Reikimaster/lärare. 

Taktipro Stockholm.

Mina Reiki masters är: Lotta Jensen Gävle och Maria Nylow Stockholm.